Afspraak maken Route

Wie zijn wij?

Evelyne van Laarhoven-Nijs
Evelyne van Laarhoven-Nijs
Mondhygiënist en eigenaar van de praktijk

In juni 2007 heb ik mijn diploma Mondhygiënist Bachelor of Health behaald aan de Hogeschool Utrecht. Voordat ik besloot mondhygiëne te gaan studeren heb ik vijf jaar als tandartsassistente gewerkt, waarvoor ik in 1998 mijn diploma heb behaald.

Tijdens de opleiding Mondhygiëne heb ik in het kader van mijn profileringsruimte (vrije studiepunten) de differentiatieminor (keuzevak) Parodontologie gevolgd. Hiervoor heb ik een intensieve stage gelopen bij een praktijk voor parodontologie in Zoetermeer. Ook heb ik stage gelopen in een groeps- en verwijspraktijk in Spijkenisse, waar veel parodontologie werd uitgevoerd. Na het behalen van mijn diploma ben ik daar nog ruim een half jaar werkzaam geweest. Ook ben ik nog ongeveer anderhalf jaar lang twee dagen in week werkzaam geweest bij een vrijgevestigde mondhygiënist in Schiedam.

In februari 2008 heb ik mijn eigen praktijk geopend aan huis. De naam was toen nog Mondzorgpraktijk Vierambachten, ontleend aan de wijk waarin ik gevestigd was.
Inmiddels is de praktijk erg gegroeid en in september 2011 ben ik naar een grotere locatie verhuisd, waar ik drie behandelkamers heb. De naam is inmiddels gewijzigd in Mondzorg For You.

Ik werk drie-en-een-halve dag per week in de praktijk. Daarnaast heb ik uiteraard nog veel werkzaamheden om de praktijk draaiend te houden.

Sigrid Toes
Sigrid Toes
Mondhygiënist

In juli 2012 heb ik mijn diploma Mondhygiënist Bachelor of Health behaald aan de Hogeschool Utrecht. Voordat ik in 2008 begon met de opleiding Mondzorgkunde heb ik in dat zelfde jaar mijn havo-diploma in Dordrecht in ontvangst mogen nemen.

Gedurende de vier jarige opleiding heb ik verschillende stages gelopen waar ik zowel ervaring heb opgedaan in de algemene tandheelkunde als in de parodontologie. Tijdens deze stages heb ik kinderen en volwassenen behandeld en begeleid naar een goede mondhygiëne.

In de eerste helft van het vierde jaar van mijn opleiding Mondzorgkunde heb ik de differentiatieminor (keuzevak) Parodontologie gevolgd. Hiervoor heb ik stage gelopen bij een praktijk voor parodontologie en implantologie in Breda. Hier heb ik veel geleerd en ervaring op gedaan over het behandelen van parodontitis en het motiveren en begeleiden van deze patiënten.

Ik heb na mijn studie in verschillende werkvelden gewerkt, maar sinds begin 2014 werk ik met veel plezier bij Mondzorg For You.

Nanette Riedijk
Nanette Riedijk
Mondhygiënist
In juni 2006 heb ik de opleiding tandartsassistente afgerond en ben ik begonnen aan de opleiding Mondzorgkunde te Utrecht, in 2010 heb ik de opleiding met succes afgerond.

Tijdens mijn studie heb ik voor mijn minor International Health studies, een stage in Suriname gevolgd. Hier ben ik 3 maanden werkzaam geweest voor The Flying Dentist Foundation en Jeugd Tandverzorging.

Vanaf mijn laatste studie jaar tot 2019 ben ik werkzaam geweest bij een mondhygiënistenpraktijk te Schiedam. Hier heb ik veel geleerd en ervaring op gedaan over het behandelen van parodontitis en het motiveren en begeleiden van patiënten. De afgelopen jaren heb ik ook ervaring opgedaan in een algemene tandheelkundepraktijk te Vlaardingen en Oud Beijerland.

Per november 2020 ben ik voor 3,5 dag per week werkzaam voor Mondzorg For You.

Maribel Caballer
Maribel Caballer
Mondhygiënist
In juni 2003 ben ik begonnen aan de opleiding Mondzorgkunde te Utrecht, in 2007 heb ik de opleiding met succes afgerond.
Hierna ben ik 2 jaar werkzaam geweest bij een parodontologische kliniek in Den Haag. Hier heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van het behandelen van parodontitis.

Tevens heb ik van 2007 tot en met 2018 gewerkt bij een zelfstandige mondhygiënistenpraktijk te Schiedam. Hier was ik mede-eigenaar en heb zo ervaring opgedaan met het draaiende houden van een eigen praktijk.
Van 2019 tot 2022 heb ik gewerkt bij een algemene praktijk in Spijkenisse.

Per mei 2022 ben ik voor 3 dagen per week werkzaam voor Mondzorg For You.

Stephanie Crouwel
Stephanie Crouwel
Mondhygiënist
In 2014 heb ik mijn diploma Mondhygiënist Bachelor of Health behaald aan de Hogeschool InHolland te Amsterdam.
Voordat ik in 2010 begon met de opleiding mondzorgkunde heb ik in datzelfde jaar de opleiding tandartsassistente afgerond. Tijdens mijn studie heb ik veel stages mogen lopen in zowel de algemene praktijk, in het ziekenhuis en orthodontie.

Na mijn studie ben ik gaan werken in een algemene praktijk, waar ik veel kennis en ervaring heb opgedaan in het behandelen van parodontitis en het begeleiden en motiveren van patiënten. In deze praktijk ben ik ook nog steeds werkzaam. Daarnaast ben ik na mijn studie gaan werken in het ziekenhuis als mondhygiënist. Hier heb ik veel kennis en vaardigheden opgedaan bij het behandelen van bijvoorbeeld medisch gecompromitteerde patiënten & implantaten.

Ook ben ik daar nog op de werkvloer te vinden. Sinds juni 2022 ben ik ook het leuke team van Mondzorg For You komen versterken.

Falhad Ama Omar
Falhad Ama Omar
Mondhygiënist
Voordat ik aan de opleiding Mondzorgkunde begon ben ik werkzaam geweest als assistente en vervolgens als preventieassistente/ paro assistente. Ik heb dit met veel plezier gedaan. Mijn liefde in het vak groeide steeds meer en heb mijn vervolgens ingeschreven voor de opleiding Mondzorgkunde. In januari 2022 heb ik HBO Bachelor Mondzorgkunde mogen ontvangen.

Tijdens mijn studie heb ik meerdere ervaringen mogen op doen. Naast dat ik in meerdere praktijken stage heb gelopen, heb ik de minor Toegepaste psychologie gedaan. Hier heb ik leren omgaan met angst patiënten en speciale doelgroepen zoals kinderen met autisme. Dit zijn doelgroepen die de meeste aandacht verdienen in de tandheelkunde. Tijdens mijn studie heb ik mijn focus gelegd op Kindertandheelkunde. Hier stond preventie en restauraties centraal. Ik heb dit met veel plezier gedaan. Verder heb ik tijdens mijn studie ook Toezichthoudende medewerker bestralingbescherming voor Tandheelkunde mogen afronden en kon ik deelnemen aan de experimenten geregisseerd Mondhygiënist. De geregistreerd-mondhygiënist mag na registratie zelfstandig bepaalde voorbehouden handelingen uitvoeren zoals zelfstandig verdoven, röntgenfoto’s maken en eerste gaatjes vullen, die ik tot heden uitvoer in algemene praktijk.

Momenteel ben ik werkzaam in meerdere praktijken en vanaf februari ben ik voor 1,5 dag per week werkzaam voor Mondzorg for You.

Mandy Overgaauw
Mandy Overgaauw
Balie- / Preventie assistente

In 2003 ben ik begonnen aan de opleiding tandartsassistente in Rotterdam waar ik in 2005 mijn diploma heb behaald.
Ik oktober 2005 ben ik gaan werken bij een grote groepspraktijk: Tandheelkundig centrum Zuid-Hollandse Eilanden in Spijkenisse.

Ik heb in die 8 jaar veel ervaringen opgedaan en veel geleerd over o.a. implantologie en parodontologie.
Ik heb daar ook Evelyne leren kennen.

Verder heb ik mijn diploma voor preventie assistente gehaald en vind dit nog steeds super leuk werk om te doen.
In 2013 vond ik het tijd voor iets anders en ben ik in augustus begonnen bij Mondzorg For You en ik hoop hier een hele leuke en gezellige tijd tegemoet te gaan.

Ramona Toes-Loef
Ramona Toes-Loef
Assistente

In 1997 heb ik mijn tandartsassistente diploma gehaald op het Zadkine college te Rotterdam. Na een aantal jaren gewerkt te hebben in een grote groepspraktijk in Rotterdam kreeg ik in 2000 een baan aangeboden in een kleine praktijk in ’s-Gravendeel, mijn huidige woonplaats.

Na de geboorte van mijn dochter Fleur in 2004 ben ik gestopt met werken om volledig van het moederschap te genieten en in 2006 werd mijn zoon Rens geboren.

In september 2015 werd ik door Sigrid benaderd of ik het leuk vond om tijdens de zwangerschapsverlof van Mandy vanaf januari 2016 tijdelijk te komen werken in de praktijk van Evelyne.

Deze kans heb ik met beide handen aangegrepen. En in maart 2016 kreeg ik een baan aangeboden, wat was ik blij! Ik werk twee dagen met veel plezier in de praktijk van Mondzorg For You.

KwaliteitsRegister Mondhygiënisten

Ook staan wij allemaal ingeschreven in het KwaliteitsRegister Mondhygiënisten (KRM). Dit kwaliteitsregister heeft als doel de kwaliteit van beroepsbeoefenaars te garanderen. Per 5 jaren na aanmelding moeten 160 punten behaald worden om te kunnen herregistreren. Eén punt staat gelijk aan één uur bij- of nascholing.

"Duidelijk informatie over de situatie van gebit gekregen"