Afspraak maken Route

Ook een stralend gebit? Laat uw tanden bleken!

Wilt u dat uw tanden een aantal tinten lichter worden? Dat kan! Wij gebruiken een systeem om uw tanden te bleken waarbij uw tanden en tandvlees niet aangetast worden. Onze manier van tanden bleken zorgt ervoor dat u wittere tanden krijgt, maar wel een natuurlijke uitstraling houdt.

En dat kan al voor € 99,-!

De behandeling duurt ongeveer 40 minuten, is volledig pijnloos en heel comfortabel. Uw tanden worden altijd 2-9 tinten lichter. Wij adviseren wel van tevoren uw tanden te laten reinigen. De bleekgel kan dan uw tanden optimaal bereiken. De kosten voor het reinigen worden geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit uw aanvullende tandartsverzekering.

tanden bleken

Het bleken gaat als volgt:

  • Eerst wordt de kleur van uw tanden en kiezen bepaald m.b.v. een kleurenring.
  • Vervolgens poetst u uw tanden met een speciale reinigingsmousse gedurende 1 minuut. De bleekgel wordt aangebracht op de tanden en met de speciale LED lamp geactiveerd gedurende 8 minuten. Dit wordt 3 keer herhaald.
  • Na de behandeling mag u uw mond spoelen met water.
  • Als laatste wordt de kleur van de tanden en kiezen weer bepaald.

Na de behandeling adviseren wij om 2 uur alleen maar water te drinken en niet te eten. Gedurende 48 uur na de behandeling is het het beste wanneer u niet rookt en geen sterk gekleurde dingen eet of drinkt, zoals koffie, rode wijn, enz.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u ons bellen of mailen!

""Ik ben weer blij met mijn gebit sinds ik hier onder behandeling ben""