Afspraak maken Route

Afspraken maken en verzetten

Wanneer u een afspraak wilt maken, kunt u contact opnemen met de praktijk. Dit kan telefonisch (0181-786901), via e-mail (info@mondzorgforyou.nl), of via deze website. Zie hiervoor het formulier ‘Snel contact’ op de homepage.

We benutten alle mogelijkheden om de wachttijden tot een minimum te beperken. Afspraken worden zo efficiënt mogelijk gepland. Daarom is het absoluut noodzakelijk om, in uw belang en dat van andere patiënten, de beschikbare behandeltijd zo goed mogelijk te benutten. Mondhygiënisten werken namelijk met lange afspraken.

Zorgvuldig plannen en nakomen van afspraken is daarbij essentieel; wij doen daarvoor ons uiterste best en rekenen ook op uw medewerking.

Afspraken worden vaak maanden vooruit gemaakt. Als u een afspraak afzegt, kan het zijn dat u voor een nieuwe afspraak pas over enkele maanden weer terecht kunt. Dat is niet in het belang van uw behandeling. Bovendien vormt de afgezegde afspraak vaak een onderdeel van een serie zorgvuldig geplande afspraken. Het maken van een nieuwe serie is een tijdrovende procedure voor ons. Als u uw afspraak kort tevoren afzegt, kan de gereserveerde tijd meestal niet meer worden opgevuld en dat is uiteraard zeer ongewenst.

Verzet uw afspraak daarom slechts in uiterste noodzaak! Afspraken die niet 2 werkdagen van te voren zijn afgezegd of niet zijn nagekomen, dienen we helaas geheel in rekening te brengen. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Vragen? Neem contact met ons op:

  Uw naam*

  Uw e-mail adres*

  Uw telefoonnummer

  Uw bericht*

  *verplicht

  "Sinds ik hier onder behandeling ben, heb ik geen angst meer voor tandarts of mondhygiënist"